top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 30 Lei

Gala .jpg

Un tablou frumos nu este decât o copie a naturii,

dar un balet frumos este însăși natura - Jean Georges Noverre

 

Împărtășim bucuria DANSULUI printr-un recital de excepție la care vă invităm să fiți alături de elevii și profesorii Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”!

Joi, 27 aprilie, ora 18:30, aniversăm la Teatrul Rapsodia, Ziua Internațională a Dansului. Această dată reprezintă ziua de naștere a creatorului baletului modern, J. G. Noverre (1727 - 1810), și este celebrată pe tot mapamondul.

Intenția sărbătoririi acestei zile este și aceea de a semnala guvernelor și liderilor de opinie importanța dansului în viața noastră. Fie că este practicat la nivel profesionist sau ca hobby, DANSUL înnobilează și ne bucură.

Dansul este un mod de a comunica cu lumea. Viața nu se termină niciodată iar dansul nu se oprește niciodată. - Un fragment din mesajul transmis anul acesta de Yang Liping, dansatoare și coregrafă de origine chineză.

Dansează elevii claselor V - XII coordonați de următorii profesori: Ana Caraianopol, Nicoleta Cocea, Clarisa Cristea, Anamaria Ghinea, Mădălina Mechenici Iolanda Petrescu, Olimpia Cheța, Rosemarie Bot Stocec, Florica Stănescu,  Ana Zidaru, Claudiu Staicu, Traian Vlaș.

 

Regie spectacol: Krista Sandu, Simona Paraschivu, Doina Georgescu

 

  • CÂND -  joi, 27 aprilie, începând cu ora 18:30

  • UNDE - Spectacolul va avea loc la Sala Rapsodia, str.Lipscani nr.53

  • Durata:  2h 20’ (cu pauză)

bottom of page