top of page

Duminică 17 Aprilie
Ora: 16:00

TOCTOC-2021-70x100-sep-data.jpg

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, va prezentam pectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul – cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Haideti la cea mai sarita de pe fix comedie, sa radeti in hohote alaturi de Alba – o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra, Dan – un taximetrist obsedat de calcul, Bob – un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta, Maria – o habotnica ce are si mania verificarilor, Lili – o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori si Fred – un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste. Si pe langa cei sase pacienti, bine intentionat, insa mereu depasit de situatie, apare in momentele de maxima tensiune un asistent in ton cu ultimele tendinte ale modei.

Iar noua ne va face placere sa va vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca veti ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei – ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

 

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 5 ani a facut sa rada peste 30.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc/ si pe pagina pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TeatrulAvangardia

 

Durata: 1 oră și 40 de minute 

Distributia: 

Fred - Mihai Gruia Sandu

Dan - Andrei Mateiu

Bob - Victor Bucur

Maria - Andreea Mateiu

Alba - Monica Ciuta

Lili - Doina Antohi

Asistentul - Dani Burcea

https://www.teatrulavangardia.ro/termeni-conditii-acces-rapsodia/

bottom of page