top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 150 Lei

Teodora Brody Enache și Stanley Jordan.jpg

Teodora Brody Enache și chitaristul american Stanley Jordan compun și improvizează live într-un concert unic, la București 

Cunoscuta interpretă vocală Teodora Brody Enache invită publicul la un nou concert din seria Impromptu, avându-l ca invitat de excepție pe reputatul chitarist american Stanley Jordan, nominalizat de patru ori la premiul Grammy.

Stanley Jordan este un artist cu o carieră spectaculoasă și interpretări în peste 70 de țări de pe 6 continente. În decembrie 2021, Jordan a fost clasat de Guitar World pe locul 5 dintre cei mai influenți 40 de chitariști ai anilor ’80, pentru tehnica de atingere a corzilor chitarei - touch tapping, care îi permite să interpreteze mai multe note și acorduri simultan, cu un nivel de independență fără precedent. Mai mult decât atât, tehnica sa particulară îi permite lui Jordan să cânte simultan la două chitare diferite sau chiar la chitară și pian.

Seria de concerte experimentale Impromptu, inițiată de Teodora Brody Enache, este complet diferită de orice produs muzical de pe piață. Muzica se naște sub ochii publicului, fără compoziții, scenarii sau repetiții prealabile, din emoția irepetabilă și energia singulară a momentului, împărtășite de artiști și spectatori.

Fiecare concert Impromptu by Teodora Brody Enache este unic și vă invită să vă lăsați călăuziți de sunet și de conexiunile pe care doar muzica le poate crea, într-un spectacol-experiență spontan și inedit.

În primele două concerte din seria Impromptu by Teodora Brody Enache, solista i-a avut alături pe muzicienii Călin Grigoriu (chitară), Andrei Kivu (violoncel, trompetă, flaut), Andrei Raicu (electronics), Lucian Maxim (percuție) și invitații speciali Ali Asghar Rahimi (tanbour) și actorul Vlad Ivanov (poezie).

bottom of page