top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 70 Lei

Ruptura.jpg

RUPTURA este un spectacol de Tango Argentinian care prezinta in mod plastic impactul profund pe care pandemia l-a avut asupra modului nostru „normal” de a trai.

Tangoul s-a trezit, dintr-o data, fortat sa supravietuiasca sub auspiciile restrictiilor dure de carantina, ce au pus la zid imbratisarea umana, care ne mentinea apropiati, si ne-a adus pe toti fata in fata cu tehnologia ce da dependenta prin magia ei.

Atât dansul cat si noi, am fost spectatorii si actorii, unei pandemii care a luat cu ea visele noastre si ne-a invatat importanta conceptului de libertate: „ imbratisarea a capatat semnificatia ideii de a fii viu.

Carantina, distantarea personala, cenzura, si consecintele tuturor acestor elemente, este reprezentata prin mici scenete ce combina muzica lui Piazzolla, teatru si dans.

RUPTURA este spectacolul care spune povestea pe care cu totii am trait-o, iar Tangoul este unul dintre personajele principale in aceasta crunta si recenta realitate.

Conceptul, regia, scenografia si coregrafia apartin artistilor Max Van de Voorde, Campion Mondial de Tango Argentinian in 2011 ( Argentina) si Raluca Aldea, Campioana UK Tango Championship ( Romania ).

 

Interpreteaza dansatorii Companiei de Tango Argentinian CaminArte: Ana Maria Orita, Daniela Stoian, Ramona Buscoveanu,Teodora Luca, Maria Dumitrache, Brandusa Mezei, Adelina Danilov, Andreea Chiscop, Irina Stefanescu, Raluca Aldea, Mircea Enachiuc, Vlad Buiculescu, Vlad Alexandru Militaru, Gabriel Barna, Valentino Luca, Daniel Constantin, Max Van de Voorde ( Argentina ).

bottom of page