top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 195 lei

Categoria II - 155 lei

Categoria III - 125 lei

Categoria STUDENT - 1 leu

*NUMAI in baza carnetului de student vizat pe anul academic in curs!

ROBIN McKELLE.jpg

Un sound enigmatic, un fir narativ demn de un povestitor si un stil de interpretare Live ce ne aminteste de era celebrului “Rat Pack” – compozitoare prolifica si vocalista de exceptie, Robin McKelle este o alchimista a genurilor muzicale, purtandu-i pe ascultatori de la muzica country la rhythm and blues, explorând vastitatea muzicii americane. Cu „Impressions of Ella”, McKelle revine la rădăcinile ei tradiționale de jazz și se simte acasă. 

Când un artist îi aduce un omagiu altuia, înveți - deseori - la fel de multe despre obiectul venerației, cât și despre interpretul care poartă stafeta. Așa se întâmplă și cu celebrarea lui Robin McKelle a Ellei Fitzgerald. În cadrul concertului de la Sala „Rapsodia”, Robin McKelle va canta melodiile emblematice  ale Ellei Fitzgerald, concentrându-se pe piesele care înclină mai mult spre jazz.

În cadrul concertului, Robin McKelle schițează viața și vremurile Ellei Fitzgerald, începând cu momentul descoperirii ei la un concurs la celebrul Apollo Theatre, la care desi intenționa să danseze, a ales în ultimul moment sa cânte. Repere în carieră – primul ei hit, „A-Tisket, A-Tasket” și prodigiosul parteneriat profesional cu Norman Granz (care i-a modelat repertoriul), sunt remarcate în mod corespunzător.   Ella, în perioada ei de glorie, a ocupat un loc eteric care, oricât de mult balansa, părea mai apropiat de cer, decât de pământ. Robin McKelle - în siguranță ancorata de pământ - priveste cu admiratie catre Calea Lactee!

 

In concertul pe care il va sustine la Sala „Rapsodia” pe 12 Martie, va potenta valentele alchimiei, imbratisand stilul ei misterios, fara a mai incerca sa se incadreze intr-o „cutie” muzicala sau alta. Rezultatul este o colecție profund texturată, bogată, autentică, un melanj de comentarii sociale în timp util, versuri intime și o profunda chemare la acțiune.

 

In seara de 16 Mai, pe scena  “Salii Rapsodia”, vor urca:

 

Robin McKelle - voce;

Jonathan Thomas – piano;

Ameen Saleem – bass;
Jonathan Barber – drums;

 

Evenimentul ROBIN McKELLE – “Impressions of Ella”, face parte din seria de concerte MASTERS OF JAZZ powered byJazz Syndicate Live Sessions:

 

* AVISHAI COHEN – “Naked Truth” @ Sala Rapsodia (6 Martie);

* AVISHAI COHEN & YONATHAN AVISHAI DUO– “Playing The Room” @ Sala Rapsodia (7 Martie);

* BEN WENDEL – “All One” @ Sala Rapsodia (8 Mai);

 

PROGRAM:

Concertul “ROBIN McKELLE – “Impressions of Ella”, va avea loc pe data de 16 Mai 2023, ora 20:00 la Sala “Rapsodia” din București.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

 

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

 

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

bottom of page