top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 195 lei

Categoria II - 155 lei

Categoria III - 125 lei

Categoria STUDENT - 1 leu

*NUMAI in baza carnetului de student vizat pe anul academic in curs!

Michael Mayo

Născut și crescut în LA, dar stabilit de cativa ani în New York City, vocalistul și compozitorul Michael Mayo este un compozitor, aranjator, dar în primul rând un virtuoz vocalist. In plus, Michael este al treilea vocalist din istorie acceptat la celebrul Thelonius Monk institute of Jazz Performance! 

Ascultat și/sau văzut in compania selecta a unor Ben Wendel, Scary Pockets, Kneebody, Gretchen Parlato, Christian Sands sau Becca Stevens, creativitatea și tehnica sa impecabilă au fost unanim apreciate de colegii săi, fara a mai vorbi de oportunitatea de a-si însoți mentorul - Herbie Hancock - în turnee. La doar 28 de ani, cântărețul american fascinează, trecând cu ușurință concertată de la interpretarea standardelor în big band sau în formule mici, la propriile compoziții experimentale, unde îl auzim pe acest adept al pedalei loop punând tehnologia în beneficiul improvizaţie. Și, fără îndoială, cu „Bones”, un prim album foarte personal, atât ambițios, cât și foarte de succes, oscilând între soul, jazz, r&b și hip-hop, Michael Mayo confirmă că este una dintre cele mai talentate și versatile voci ale generatie sale.

PROGRAM:
Concertul “MICHAEL MAYO - Bones” face parte din seria de concerte MASTERS OF JAZZ, powered by Jazz Syndicate Live Sessions și va avea loc pe data de 24 Aprilie 2023, ora 20:00 la Sala “RASPODIA” din București.

Vor urca pe scena:
Micheal Mayo – voice // Taylor Eigsti – pian // Harisg Raghvan – bass // Nate Woods – baterie;

Opening act: 
Sorina Rotaru Duo (Sorina Rotaru – voce, Alexandru Olteanu – pian)

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. 
Biletele se gasesc in retelele entertix.ro si iabilet.ro.

Program:
19:30 Opening Gates;
20:00 Sorina Rotaru Duo;
20:30 Ben Wendel Quartet;
Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

bottom of page