top of page

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua bilet.ro.

Prețul biletelor începe de la:
50 lei de persoana la cetagoria a II-a 

80 lei de persoana la categoria I

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.

afis Mascotele Zurli pe Lipscani.jpeg

Zurli, brandul creat de Mirela Retegan, anunță deschiderea Teatrului Zurli, pe Lipscani!

Zurli, brandul de familie creat în urmă cu 16 ani de Mirela Retegan, inaugurează o nouă divizie: teatrul dedicat copiilor între 0-3 ani. Spectacolele sunt jucate exclusiv de Mascotele Zurli și pot fi văzute de copii și părinți, în fiecare sâmbătă și duminică, pe scena teatrului Sala Rapsodia, din capitală.

Toamna aceasta, copiii și părinții descoperă împreună Povestea Mascotelor Zurli, într-un spectacol original marca Zurli. Teatrul Zurli se mută pe Lipscani.

,,Mi-am dorit foarte tare ca în perioada în care Gașca Zurli străbate țara, să existe un format care să îi bucure pe prietenii din București. Și m-am gândit ce ar fi, dacă într-o zi, Păpușile Zurli s-ar transforma în păpuși vii? E un spectacol creat în stilul Zurli, de poveste în poveste. O să vă placă foarte tare!", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Mascotele Zurli sunt o extensie a fiecărui personaj din GașcaZurli, create întocmai după chipul și asemănarea lor.

Povestea Mascotelor Zurli este un spectacol despre prietenie și răbdare. Copiii învață că atunci când îți dorești ceva foarte tare, dorința se poate adeveri, dacă ai puțină răbdare și o mână de prieteni care să te susțină.

Premiera show-ului are loc SÂMBĂTĂ, 17 septembrie, la ora 10:00, la Sala Rapsodia din Str. Lipscani, nr.53, Bucuresti in centrul vechi al capitalei. Spectatorii vor regăsi în spectacol toate cântecele, veselia și ingredientele care fac din lumea Zurli, o lume a copilăriei și a poveștilor.

Informații suplimentare de participare la spectacole
Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.

    

Detalii si informatii legate de achizitionarea biletelor

BILET.RO (ROYAL TICKETS SRL)

E- mail office@bilet.ro Telefon +40.725.333.330

Despre Gașca Zurli
Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora. Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.
Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.
Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.
Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

bottom of page