top of page

Marti 12 Aprilie
 

c0fc2faf-d60d-4a1f-aae4-86532b62ab0e.jpg

Premiera Nationala
Trei frați, luând cina împreună cu soțiile lor, află că a fost invitată si exotica Talia pe care o cunoșteau foarte bine. Apare imediat suspiciune la femei și panică la bărbați. O comedie de familie hilară în care minciunile, rivalitățile și adulterele ne amintesc că bărbații sunt (în general) destul de lași, iar femeile (adesea) nemiloase! 
"Simenon obișnuia să spună «când pictez un personaj, încerc mereu să arăt, nu ce îl diferențiază de ceilalți, ci ceea ce îl aduce mai aproape de ceilalți». Prin această intrigă care creează un pic de suspans polițienesc, am vrut să mă ocup de personaje care arată ca noi sau care arată ca cele pe care le întâlnim. Cei obișnuiți, cei care nu au nimic excepțional. Nici mici, nici mari, nici urâti, nici frumosi, nici puternici, nici slabi. Tot ceea ce rămâne e foarte uman.Gelozia, rivalitatea, uzura sentimentelor, micile trădări ale vieții de zi cu zi. Tonul este unul de comedie, care, în opinia mea, rămâne cel mai eficient mod de reprezentare. » 
Éric Assous
Distributie: Marius Florea Vizante,Angel Popescu,Tudor Istodor,Luminita Erga,Ana Odagiu,Nadiana Salagean si Beatrice Peter. Regia Marius Florea Vizante

bottom of page