top of page

Prețul biletelor
Categoria I - 190,71 lei

Concert Fanfare Ciocarlia - Turneu aniversar de 25 de ani.jpeg

Pe un drum aparent fără sfârșit, întortocheat și accidentat, ce trece printre dealuri care nu-și doresc să fie numite munți – undeva în nord-vestul României, aproape de granița cu Moldova. Se văd ultimele case, ce par că Chagall le-a aruncat la întâmplare într-o pictură, stând in noroi, crăpate și colorate cu îndrăzneală, cu ferestrele lor larg deschise, holbându-se la trecători.

Pe undeva, călătorul face brusc la stânga, și, după ce traversează alt drum pietruit, ajunge în sfârșit la cel mai recent și incredibil fenomen în muzica de alamă : Zece Prăjini, locul în care totul a început pentru Fanfare Ciocârlia.
Aici, în 1997, 12 muzicieni au pornit la cucerirea lumii cu sunete profunde de tube și cornuri tenor amestecate cu note din trompete și saxofon. Totul pentru a elibera puterea bucuriei muzicii de alamă Est Europene către întreaga lume – cel puțin asta a fost idea !!
Seriozitatea misiunii lor a fost parafată în momentul apariției primului album în 1998 cu o vorbă a seniorului trompetist, Rădulescu: “ așteptați voi, și vedeți – la un moment dat, vom ajunge să cântăm pe Marte! “ Și din acel moment, trupa a călătorit milioane de kilometri, într-un fără de număr turnee în încercarea lor de a ajunge pe Planeta Roșie.

ACUM, ÎN 2022,
Nu este nimic ce trebuie rescris legat de muzica lor.
Talentul ireal al celor din Fanfare Ciocârlia de a face alămurile balcane să atingă note de jazz, pop și rock, toate executate cu o precizie nebună de tempo-uri nestăpânite, le-a oferit statusul cultural și i-a pus permanent pe scena muzicii, de la punk, la clasic.
25 de ani , mii de spectacole și 9 albume de studio mai târziu, Fanfare Ciocarlia era la apogeul carierei sale când pandemia a șocat întreaga lume. Acest eveniment fără precedent a însemnat și pentru ei cât și pentru alte milioane de artiști din întreaga lume: o mare pauză din muncă. Și, în timp ce omenirea pare că se află încă în expectativă, miile de fani au redevenit activi și au ajutat trupa să completeze mult-plănuitul lor album aniversar de 25 de ani cu ajutor financiar și cuvinte de încurajare. Acum rezultatele pot fi auzite: “ It wasn’t hard to love you” este o odă muzicală a Fanfare Ciocărlia către toate legiunile de fani. Este un capitol recent a poveștii marii trupe din micul sat, o trupă ce dorește să pună un zâmbet pe fețele oamenilor, o trupă ce tânjește către un viitor plin de concerte palpitante ce se prelungesc profund în nopțile tărzii.

ÎN NOIEMBRIE,
Între 23 și 30, pe drum, acasă, în 7 mari orașe din România, FANFARE CIOCÂRLIA vine să salute toți fanii!

 

SĂ BATĂ TOBELE! SĂ RĂSUNE TROMPETELE! SĂ FIE MARE GĂLĂGIE!!

bottom of page