top of page

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua bilet.ro.

Prețul biletelor începe de la:
50 lei de persoana la cetagoria a II-a 

80 lei de persoana la categoria I

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.

bucurie_farfurie

“Bucurie în farfurie” este o producție a Companiei de Evenimente Zurli, în parteneriat cu Teatrul Rapsodia de pe Lipscani.

Spectacolul le amintește copiilor și părinților că prin joc și joacă pot să facă din momentul mesei un motiv de bucurie în familie.

Ce mâncăm, unde mâncăm, cum mâncăm și mai ales cu cine mâncăm, ne afectează sănătatea și starea de bine.

Cu cât învățăm mai repede cum să facem alegerile în relația cu mâncarea, cu atât mai bine pentru noi și copiii noștri.

Să facem din momentul mesei un obicei bucuros - acesta este mesajul spectacolului.

“Bucurie în farfurie” aduce pe scenă Mascotele Zurli “dirijate” de Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan, cea care a inspirat crearea Lumii Zurli.

Este o premieră absolută pentru Maya, care la 22 de ani prezintă primul ei spectacol Zurli și își cântă povestea care a inspirat această lume.

“Bucurie în farfurie” este o ocazie minunată pentru copii, părinți și bunici să petreacă împreună în spiritul Zurli, o oră magică în care să se conecteze și să-și aducă aminte adevăratele valori ale relației părinte-copil.

Conceptul și textul aparțin Mirelei Retegan - creatorul Lumii Zurli, muzica interpretată de Gașca Zurli și Maya Sorian, Mascotele Zurli interpretate de tineri care în copilăria lor erau fani Zurli, fac din acest spectacol o ocazie minunată de petrecut timp de calitate în familie.

Veronica Căliman și Eduard Zănoagă s-au îngrijit de punerea în scenă a spectacolului și toată logistica Zurli fac din “Bucurie în farfurie” un nou proiect de succes, marca Zurli 100%.

Spectacolul se adresează copiilor, părinților și bunicilor. Pentru că Zurli, de 17 ani, face bine copiii și părinții din România.

Biletele s-au pus în vânzare.

Informații suplimentare de participare la spectacole

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.


Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet. Copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de acces gratuit.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). 
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați! 
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.

    

Detalii si informatii legate de achizitionarea biletelor

BILET.RO (ROYAL TICKETS SRL)

E- mail office@bilet.ro Telefon +40.725.333.330

Despre Gașca Zurli
Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora. Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.
Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.
Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.
Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

bottom of page