top of page

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua bilet.ro.

Prețul biletelor începe de la:
50 lei de persoana la cetagoria a II-a 

80 lei de persoana la categoria I

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.

zurli,bradulet, bradut, dragut.jpeg

Maya și Mascotele Zurli au pregătit un spectacol cu gust de sărbători de iarnă.

Bradul împodobit este simbolul prezent în casele de pe tot globul și împodobirea adună toată familia în jurul brăduțului.

În povestea noului spectacol, când să se bucure de munca lor, Mascotele Zurli au parte de
o surpriză de la Tura Vura.

Cum reușește Maya să iasă din această situație și să readucă bucuria  sărbătorilor în Casă Zurli, vă invităm să descoperiți pe 10 decembrie la Sala Rapsodia .

Informații suplimentare de participare la spectacole

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro , www.bilet.ro si www.zurli.ro.


Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet. Copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de acces gratuit.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). 
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați! 
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.

    

Detalii si informatii legate de achizitionarea biletelor

BILET.RO (ROYAL TICKETS SRL)

E- mail office@bilet.ro Telefon +40.725.333.330

Despre Gașca Zurli
Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora. Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.
Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.
Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.
Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

bottom of page