top of page

25 Martie
Ora: 20:00

52bcef15-a2d3-4d49-8bff-9e3c179a8cdf.jpg

"A Whole New World" este o gală extraordinară pentru celebrarea vieții, a empatiei și a iubirii!

După simpatia de care s-a bucurat Concertul Extraordinar de Craciun „Joy to the world", echipa artistică revine cu „A Whole New World", o Gala Extraordinara, concepută special pentru acest moment, în ajun de Ziua Mondială a Teatrului!

Spectacolul „A Whole New World" este un manifest de rezistență la dezumanizare si la urât prin arta, si tocmai de aceea va îmbina cele mai frumoase arii și duete muzicale din opere și music hall-uri, cu texte deosebite din literatura internațională si românească, împreună cu momente de dans, cu artă vizuală, costume deosebite și un concept aparte de lumini, toate pentru a celebra împreună viata, pacea și un nou început!

O viziune artistică deosebită și delicată, 10 voci remarcabile, alături de o echipă performantă de artiști cu experiență, compusă din actori , artiști vizuali, coregrafi, creatori de modă, light designeri, pe care i-ai întâlnit pe multe scene bucureștene precum: Bulandra, Teatrelli, Opera Națională București, Opera Comică pentru Copii, iți vor umple inima și te vor face să te reîndrăgostești de oameni!
Vino să te bucuri de artă împreună cu noi!
Crede, deschide-ți inima, întinde mâna semenilor tăi și înfloreste!
Beauty will save the world!

Spectacolul va avea loc vineri 25 Martie, de la ora 20:00, la Teatrul de pe Lipscani ( sala Rapsodia) într-o reprezentație unică, fiind și transmis în regim de streaming pe platforma Streamerse, pentru țară și diaspora!

cu:
Antoaneta Cojocaru
si
Solisti vocali( în ordine alfabetică) : Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Radu Ion, Andrei Mihalcea, Andrei Petre, Bogdan Podlovski
și Daniel Pascariu
Actori: Cristiana Ioniță, Maria Bucur, Răzvan Răduță și Adrian Loghin
La pian: Abel Corban
Regie tehnică: Claudia Ciobanu
Proiectii: Laura Săvuțiu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Costume: Laura Hîncu
Un spectacol de Antoaneta
Cojocaru

Producători (Organizatori) : Mădălin Guruianu, Radu Dragulinescu si Laura Sîrbu
Parteneri: Streamerse, Laboratorul de Artă.

bottom of page